Weg van jou

Persmap voor distributeur DFW, oktober 2017
De ambitieuze Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, , als blijkt dat haar baas hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei?

Deze persmap bevat interviews met regisseur Jelle de Jonge, actrice Katja Herbers en acteur Maarten Heijmans.
De volledige tekst vindt u hier.